В хода на операция, реализирана на 18 февруари, , съобщиха от

...
</TD
>В хода на операция, реализирана на 18 февруари, , съобщиха от
Коментари Харесай

Полиция влезе в нощни заведения в Пловдив, изведе ученици!

В хода на интервенция, осъществена на 18 февруари,  , оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Установени били общо 31 непълнолетни гости, 15 от които представили декларации за придружаване от пълновръстен, само че без надлежно написани пълномощни от родител. След проверките младежите са били предадени на близките им. 

Сред останалите клиенти двама са отведени в полицейския арест за владеене на опиати, а по случаите - образувани досъдебни производства. Други двама са арестувани след опит да осуетят дейностите на чиновниците на реда. Констатирани са и случаи на владеене на балони, чието наличие следва да бъде изяснено.

По време на акцията е сбъднат успореден надзор и по шосетата около заведенията. Спрени са 246 моторни транспортни средства, снета е самоличността на 268 лица. За установени 71 нарушавания на ЗДвП са формирани 20 акта и 23 санкции с фиш. Засечени са двама неправоспособни водачи. Същият е броят и на седналите зад кормилото под влияние на алкохол над 1,2 промила. 

В рамките на седмица това е втора сходна интервенция. Предвижда се тези инспекции да зачестят и да се организират на територията на цялата страна.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР